,

Håubjärre “KARULA” merino t-särk (Hall)

55.00

Karula särk sündis meie vajadusest saada igasse päeva rohkem liikumist, aga kohale jõudes ei tahaks jällegi tunda oma keha vastas niisket ja higist särki.

Meriinovillast KARULA t-särk on sobilik kandmiseks iga ilmaga ja iga tegevusega, eriliselt sobilik jahedamate ilmade jaoks. Meriinovill aitab reguleerida kehatemperatuuri, kuivab kiiresti ja ei hakka lõhnama ka pikaajalise aktiivse tegevuse käigus.

Särk, mis on mõeldud kõigi seikluste jaoks, aga sobib ka lihtsalt kontorisse kõndimiseks või igapäevaseks liiklemiseks rattaga.

Värvus: Hall

Materjal: 100% Meriinovill (190g)

 

SKU: N/A Categories: , Tags: , , , ,

 

  • Tehtud 100% meriinovillast (190g/m²)
  • Hingav ja niiskust nahalt eemale juhtiv – sobilik aktiivseteks tegevusteks, kuna kuivab kiiresti ja säilitab oma omadused ka märjana.
  • Suurepärane termoregulatsioon – külma ilmaga soe, sooja ilmaga jahe. Sobilik esimeseks kihiks iga ilma ja tegevuse puhul.
  • Antibakteriaalne ja kergesti hooldatav – meriinovill ei võta külge lõhnu ja tänu sellele piisab enamasti ainult särgi tuulduma panemisest. Pesemine vajalik ainult väga pikajalisel järjestikusel kasutamisel või plekkide puhul.
  • Ideaalne reisimiseks või matkamiseks kuna vajab vähe hooldust ja on sobilik erinevates kliimades kandmiseks.
Suurus

S, M, L, XL, XXL

Shopping Cart